Det med småt

Dansk

Vær opmærksom på at dukkerne her på siden ikke er ment som legetøj. Nogen kan nok forsigtigt leges med, som man ville med en porcelæns dukke. Men jeg anbefaler det ikke. Kontakt mig hvis du er i tvivl om skrøbeligheden på de forskellige dukker.

Ophavsretten er min
Hvilket blandt andet betyder at du ikke må kopiere mine ting med henblik på salg, ej heller dele mit kursus materiale med andre.

Sprog
meisolle.com er skrevet på dansk, men sælger i Danmark og Sverige. Alle Workshops findes på både dansk og svensk.

Kurser
Alle kurser er 100% online og på film som er optaget på forhånd. Videoerne er uden tale, kun lidt blød musik og tekster når der er behov for det. Der er altid mulighed for at stille spørgsmål i et lukket forum under kursusforløbet.

Betalning

Priser
Alle priser er i svensk valuta og bliver vekslet efter dagens kurs, når de bliver trukket på din konto.

Paypal
Hvis du ikke kender til Paypal i forvejen, så er det kort, et sikkert betalingssystem, hvor du bruger dit kredit kort uden at eksponerer dit korts data på min eller andre sider du handler på. Du skal være registreret på Paypal, men er du først blevet det vil det fremover være en let måde at handle online.

Bankoverførsel til dansk eller svensk bank
I din ordrebekræftelse får du et konto nummer du kan overføre beløbet til. Brug dit ordrenummer eller skriv dit navn, så jeg kan finde dig. Jeg sender varerne, så snart overførslen er gået igennem. Hvis ikke du har lavet en overførsel inden 2 hverdage fra bestillings datoen, antager jeg at din bestilling var en fejl og annullere den igen.

Fragt
Bor du i Danmark sender jeg fra en dansk adresse og der kan gå op til 2-3 dage før din ordre bliver sendt afsted, haster den må du gerne kontakte mig, så finder jeg en løsning.

Fragtpriser til danske adresser
> 5 kg ca. 45 dkr

Reklamationer

Hvis du har fået en forkert vare eller den er blevet ødelagt på vejen, skal du anmelde fejlen til mig hurtigst muligt. Skriv en e-mail om hvad der er sket så kontakter jeg dig. Gem emballagen, til vi får løst sagen. Returner aldrig noget til mig, uden du har kontaktet mig først.

Du må gerne fortryde
Du har 14 dages fortrydelsesret. Skriv en email til mig inden du sender retur. Varen må ikke have været brugt. Porto står du for, jeg overføre beløbet for dukken så snart den er tilbage igen. NB! Fortrydelsesretten gælder ikke hvis varen er blevet solgt til nedsat pris.

Persondatapolitik
Du er jo nødt til at registrere dit navn og adresse for at jeg kan sende varer til dig. Email og telefon nummer er til posten så du kan få besked om hvornår din pakke er kommet frem. Jeg videregiver aldrig til tredjemand og du kan når som helst kontakte mig og få slettet dine oplysninger.

Nyhedsbrevet

Når du bekræfter din tilmelding i din indboks giver du mig tilladelse til at sende nyhedsbreve som indeholder seneste nyt og eventuelle rabatter fra Meisolle Dukkemageri.
Jeg sender ikke mange nyhedsbreve og jeg videregiver aldrig din e-mail til nogen anden, men du har altid mulighed for at afmelde dig igen.

Du finder en afmeldings kanp nederst i mine nyhedsbreve eller du kan kontakte mig direkte på info@meisolle.se og bede om at blive slettet fra min liste

 

På svenska

Uppmärksamma att dockorna inte är för lek. Kanske kan man försiktigt leka med några av dom, men jag rekommedera det inte. Kontakta mig gärna om du vill veta mer

Upphovsrätten är min
Vilket bland annat innebär att du inte får kopiera mina saker med avsikt att sälja, du får inte heller dela min kursmaterial med andra.

Språk
meisolle.com är skrivit på danska, men säljor i Danmark och Sverige. Alla kurs finns på danska och svenska.

Kursen
Alla kursen är 100% online och på film som redan är spelat in. Filmen är utan tala, endast mjuk musik och text med beskrivningar vid behov. Det finns alltid möjlighet att ställa frågor i ett stängt forum under kursen

Betalning
Du kan betala med Paypal, swish eller banköverförsel

Paypal
Paypal är ett säkert betalningssystem där du använder ditt kreditkort utan att uppge dina kort informationer till mig eller någon annan sida du handlar online. Du måste vara registrerad, men sen kan du enkelt och tryggt handla på nättet framöver

Banköverförsel
På din ordermail hittar du konto nummer så du kan föra över summan för ditt köp, använd ditt ordernummer eller namn så jag ser att det är du. Jag skickar paketet så snart summan synas på mitt konto. Om inte summan har betalats innnan 2 vardagar efter beställningen, annullera jag ordern, jag antar då att beställningen var ett misstag.

Swish
På din ordermail hittar du mitt swish nummer, swisha mig direkt efter köpet och använd ditt ordernummer eller namn så jag ser att det är du.

Frakt
Jag skickar med Postnord som paket med track and trace 1-2 dagar efter din betalning

Fraktpriser till svenska adresser
> 1 kg 59 sek
> 2 kg 75 sek
> 3 kg 95 sek

Retur
Om din vara har skadats under leverans ska du kontakta mig så fort som möjligt. Skriv ett mail om vad som har hänt så kontaktar jag dig. Skicka inget tillbaka utan först att kontakta mig.

Ångerrätt
Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Skriv till mig innan du skickar retur. Dockan ska vara i oförändrat skik, retur frakt ska du alltid stå för själv och jag föra över summan för dockan så snart den är tillbaga igen.
Ångerrätten gäller inte dockor eller annat som har sålds till nedsatt pris.

Kunduppgifter
Du behöver registrera ditt namn och adress för att jag kan skicka ditt paket åt dig. Email och telefon nummer är för posten så att du kan få meddelande när ditt paket är framme. Jag lämnar aldrig dina uppgifter till någon annan och du kan alltid kontakta mig om du vill att jag tar bort dina uppgifter.

Nyhetsbrevet

När du bekäfter din anmälan från din mail, ger du mig tilllåtelse att skicka nyhetsbrev som omhandlar senasta nytt i Meisolle Dukkemageri och extra priser i Meisolle Dukkemageri.
Jag skickar inte många nyhetsbrev och lämnar aldrig ditt e-mail till någon annan, men du har altid möjlighet och avregistrera igen.

Du hittar en länk nedan i mina nyhetsbrev eller kontakta mig på info@meisolle.se och be mig radera ditt e-mail från min lista. 

Meisolle Dukkemageri
Christina Meisolle Juhlin
Kämpagränden 7D
22476 Lund
Sverige
info@meisolle.se