Meditation

Når jeg ellers liiige husker det er en stund at meditere i, smadder godt for mig eller os alle. Specielt hvis du er kreativ som jeg så får det mig til at koble af et stykke tid.

Jeg sidder ikke fuldstændig tankeløs når jeg arbejder, tværtimod flyver tankerne rundt som fluer i et syltetøjsglas og hvis ikke jeg får slappet af i hovedet, så bliver jeg bare så udmattet, efter en dag med kreative naller.
Men det er bare det med at huske at gøre det. Jeg ved at det er godt for mig, men det er svært at komme i gang og når jeg så er i gang er det svært at holde fast i det. Måske er nogen mennesker født til at meditere og andre ikke.

Men nu har jeg skaffet mig en app som hjælper mig, et lille “pling” fortæller mig at det er på tide, super smart.

Hende her hedder Lotten, et sjovt svensk navn. Jeg har ikke planlagt at hun skulle virke mediterende, men det kom hun til.