Nymfer

Da jeg var omkring 14-15 år, rejste vi vi hver sommer en tur til Fanø til min bedsteforældres sommerhus i Sønderho. Min bedstefar var født på Fanø.

Det var et gammelt sommerhus med bruser i haven, men det var hyggeligt.
Vi var fire børn afsted og jeg husker specielt nogle morgener hvor vi unger løb ud det lille anneks hvor vi boede, ud i lyngen, hen imod den gamle mølle fordi der var dis, sådan som en slags spindelvæv. Vi ville mærke hvordan det ville føles på kroppen at løbe igennem disen.

Det var dejligt og sjovt. Når vi endelig var tilbage, var vi drivvåde op af benene, på nattøj og vores fødder var kulsorte.
Hende her får mig til at tænke på den tid. En lille nymfe med beskidte fødder. Præcis sådan følte jeg mig, som en nymfe
En let til tå en, som bare danser rundt og er glad. Løber ud i morgendisen, bliver våd på benene og får sorte fødder.