En fin barnedåb

Jeg fik en henvendelse fra en fast kunde om jeg kunne lave en dukke på bestilling og det gør jeg ind imellem. Det skulle være en helt unik dåbsgave til hendes første barnebarn, som er hendes egen lille prins. Nogle af hendes få krav var stribet outfit, lyst tjavset hår og en kongekrone i sølv.
Så jeg havde meget frie hænder, hvilket også giver det bedste resultat.

Jeg blev helt opslugt af projektet, for mens jeg sad og arbejdede på ham, kørte en lille film inde i mit hoved. Et lille eventyr. Jeg talte med farmoderen om det og sammen kom vi frem til det endelige resultat.

Et lille eventyr, skrevet ud som en af de gamle pixibøger. Historien var skrevet med barnebarnet i hovedrollen og han var selvfølgelig på et spændende eventyr. I bogen havde han et par tøjdyr med på sin rejse og de dyr fik jeg også fremstillet i miniature størrelse. Jeg syede de her tre puder og en lille varm fjerdyne. Alt dette kom i en fin æske.
Drengen kommer selvfølgelig ikke til at lege med dukken.
Men indholdet i kassen endte om med at være en del af en historie som læseren kan styre og pakke ud, i stedet for billeder.

Et sjovt projekt og gæt hvad, forældrene til modtageren blev så glade og rørt over den, virkelig unik gave